Handelsbetingelser

Handelsbetingelser - Designerklokker.no

 

Desingerklokker.no er en dansk privateid virksomhet som selger et stort utvalg av designerklokker og merkeklokker fra mange spennende merker. Selskapet har hovedkontor i Aalborg i Danmark. Designerklokker.no følger norsk lovgivning, og som forbruker er du beskyttet av gjeldende norske lover og regler.
 

Designerklokker.no tilbyr:

  • 14 dagers angrerett.
  • Norsk returadresse.
  • Effektiv levering av varene med GLS.
  • Priser som inkluderer alle avgifter, slik som MVA og tollavgifter – ingen overraskelser.
  • Sporingskode på alle forsendinger, slik at du kan følge pakken din.
  • Betaling med Visa, Mastercard og Klarna faktura.

 

Under kan du lese våre komplette salgsbetingelser, som er basert på forbrukerombudets standard salgsbetingelser for kjøp av varer over internett. Dersom du har spørsmål til våre salgsbetingelser er du velkommen til å kontakte vår kundeservice via e-post på support@designerklokker.no
(åpent mandag – fredag fra 10:00 – 15:00).


 

Innholdsfortegnelse:

 

1. Avtalen

2. Partene

3. Pris

4. Avtaleinngåelse

5. Ordrebekreftelse og sporingskode

6. Betaling

7. Levering og fraktkostnad

8. Risikoen for varen

9. Angrerett

10. Reklamasjon

11. Personopplysninger

12. Copyright

13. Konfliktløsning


 

1. Avtalen

Avtalen består av disse salgsbetingelsene, opplysninger gitt i bestillingsløsningen og eventuelt særskilt avtalte vilkår. Ved eventuell motstrid mellom opplysningene går det som er avtalt særskilt mellom partene foran, så fremt det ikke strider mot ufravikelig lovgivning. Avtalen vil i tillegg bli utfylt av relevante lovbestemmelser som regulerer kjøp av varer mellom næringsdrivende og forbrukere. Varer kan kun bestilles av personer over 18 år til adresser i Norge.

 

 

2. Partene

Selger (betegnes i det følgende som Selger/Selgeren):

Designerklokker.no
c/o Athene VAT service AS
Postboks 4691 Nydalen
0405 Oslo
Org. nr. NO 925 872 199 MVA


Designerklokker.no eies av:

Henrik Ørsnes Online ApS
Hobrovej 452
Aalborg SV
Danmark
CVR-nr: DK25706560

 

Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som Kjøper/Kjøperen. Personer som handler på Designerklokker.no skal være myndige.

 

Selgers kontaktopplysninger:
E-postadresse: support@designerklokker.no

 

 

3. Priser

Den oppgitte prisen for varer og tjenester er den totale prisen kjøper skal betale. Denne prisen inkluderer alle avgifter og tilleggskostnader. Ytterligere kostnader som Selger før kjøpet ikke har informert om, skal Kjøper ikke bære.

 

4. Avtaleinngåelse

Avtalen er bindende for begge parter når kjøperen har sendt sin bestilling til selgeren.

Avtalen er likevel ikke bindende hvis det har forekommet skrive- eller tastefeil i tilbudet fra Selgeren i bestillingsløsningen i nettbutikken eller i kjøperens bestilling, og den annen part innså eller burde ha innsett at det forelå en slik feil.

 

5. Ordrebekreftelse og sporingskode

Når Selgeren har mottatt Kjøperens bestilling, sender Selgeren en ordrebekreftelse pr. e-post til Kjøperen. Det anbefales at Kjøperen kontrollerer at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen med hensyn til antall, varetype, pris osv. Er det ikke samsvar mellom bestillingen og ordrebekreftelsen, må Kjøper ta kontakt med Selger så snart som mulig.

 

Når pakken sendes fra Selger vil Kjøper motta en e-post med sporingskode slik at Kjøper kan følge pakken.

 

 

6. Betaling

Selger tar imot betaling med følgende betalingsmetoder: Visa, Mastercard og Klarna faktura. Selger tar ikke gebyr ved betaling. Ved betaling med kort trekkes beløpet fra Kjøpers konto først når varene sendes fra Selger. Selger trekker aldri større beløp enn det Kjøper har godkjent ved kjøpet. Selgeren kan reservere kjøpesummen på kortet ved bestilling.


 

7. Levering og fraktkostnad

Levering av varen fra Selgeren til Kjøperen skjer på den måten, på det stedet og til det tidspunktet som er angitt i bestillingsløsningen i nettbutikken. 

 

Selger sørger for levering med GLS, og bestreber å sende varene til Kjøper så raskt som mulig. Normalt vil Kjøper motta pakken sin etter 2-10 virkedager. Selger sender pakker fra Danmark til Norge på alle hverdager (unntatt helligdager).

Selger lagerfører alle varer som finnes i nettbutikken. Det kan imidlertid forekomme at enkelte varer er utsolgt, noe som vil kunne forlenge leveringstiden. I slike tilfeller vil Selger kontakte Kjøper. Lagerstatus fremkommer under hvert produkt i nettbutikken. Selger tar forbehold om feil i lagerstatus.

 

Dersom ordren utelukkende består av lagervarer vil Kjøper motta bestillingen 2-10 virkedager etter at ordren er sendt fra vårt lager, avhengig av hvor langt nord i Norge pakken skal sendes.

 

Når pakken sendes fra Selger vil Kjøper motta en e-post med sporingskode slik at Kjøper kan følge pakken. Rask levering forutsetter at GLS overholder sine leveringsfrister. Selger kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser hos GLS.

 

Skulle leveringen bli forsinket fra Selgers side sendes en beskjed om dette på e-post snarest mulig.

 

Med mindre noe annet er uttrykkelig avtalt og hvis en levering forsinkes mer enn 30 virkedager og ikke skyldes deg som kunde, har du rett til å heve kjøpet. Dersom betaling er gjort på forskudd og kjøpet heves, foretas tilbakebetaling innen 14 dager.

 

Ved kjøp av en lagervare sammen med en skaffevare sendes hele ordren samlet som én pakke når alle varene er hos Selger.

 

Hvis Kjøper ikke henter sin bestilling på postkontoret eller postutleveringsstedet før hentefristens utløp, mottar Selger pakken i retur. Ønsker kunden å kjøpe varen igjen må han legge inn en ny bestilling. Samme vilkår gjelder dersom Kjøper har oppgitt feil leveringsadresse på sin bestilling.

 

 

8. Risikoen for varen

Risikoen for varen går over på Kjøperen når varen er overtatt av Kjøperen i henhold til avtalen. Hvis leveringstiden er kommet og Kjøperen unnlater å overta en vare som er stilt til hans eller hennes rådighet etter avtalen, har Kjøperen likevel ansvaret for tap eller skade som skyldes egenskaper ved varen selv.


 

9. Angrerett

Designerklokker følger norsk angrerettlov. Kjøper har rett til å angre et kjøp uten begrunnelse innen 14 dager. Dette forutsetter at Kjøper ikke har tatt varen i bruk og at den blir returnert til Selger i vesentlig samme stand som ved mottakelse. Angrefristen utløper 14 dager etter den datoen Kjøper eller en annen person som Kjøper selv har valgt (ikke transportøren) får varen i fysisk besittelse.

 

Angrefristen er overholdt dersom Kjøper gir Selger beskjed om at Kjøper angrer kjøpet innen angrefristens utløp. For å benytte angreretten kan Kjøper sende en e-post til support@designerklokker.no. Meldingen må inneholde Kjøpers navn, hvilket ordrenummer og produkt returen gjelder samt en kort beskrivelse av hvorfor Kjøper ønsker å returnere varene.

 

Hvis Kjøper har bestilt flere varer i én ordre og Selger ikke kan levere varene samtidig, gjelder angrefristen fra det tidspunktet Kjøper eller en annen person som Kjøper har valgt (ikke transportøren) får den siste varen i ordren i fysisk besittelse.
 

Tilbakebetaling av penger

Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til selgeren uten unødig opphold og senest 14 dager fra melding om bruk av angreretten er sendt. Selgeren er forpliktet til å tilbakebetale hele kjøpesummen til Kjøperen innen 14 dager fra den dagen Selgeren mottar varen eller henteseddel eller varen er stilt til Selgers rådighet. Selger har rett til å holde tilbake betalingen til han har mottatt varene fra kjøperen. Betaling fra Selger til Kjøper gjøres til samme konto som ble benyttet ved kjøpet, med mindre annet er avtalt.

Legg vennligst merke til at flere av våre Hybrid / smartwatches ikke er omfattet av angreretten. Dersom emballasjen er brutt bortfaller returretten.
Skagen Connect, Fossil Q, Fossil smartwatches, Emporio Armani Connected, Michael Kors smartwatches og Diesel ON.

 

Returkostnad

Kjøper registrere returen sin online og kjøper betaler for returfraktkostnader til returlageret vårt. Kjøperen er ansvarlig for eventuelt bortkomne varer, så det anbefales å ta vare på postkvitteringen og evt. sporingskoden.

Ved godkjent reklamasjon refunderer vi returfrakt dersom det billigste alternativet er valgt.

Returpakken sendes til:
Direct House Froland
Att: DesignerKlokker.no
Bjørumsvegen 15
4820 Froland
Norge

 

Emballasje

Varen skal leveres tilbake i originalemballasjen. Den originale emballasjen utgjør en vesentlig del av varens verdi og er derfor en avgjørende faktor for om Selger kan selge varen som ny til en annen kunde. Den originale emballasjen må ikke teipes, frankeres eller lignende. Kjøper må sende produktet i retur i den originale emballasjen for å kunne gjøre bruk av angreretten. Det er Kjøpers ansvar at varen er forsvarlig pakket inn når Kjøper returnerer varen.

 

Undersøkelse av varen

Kjøper kan undersøke og prøve varen hjemme på samme måte som man gjør i en fysisk butikk, men Kjøper kan ikke ta varen i normal bruk. Hvis Kjøper har brukt varen på en måte som man ikke ville tillate i en butikk, og varen på grunn av dette ikke kan selges videre til full pris, må Kjøper regne med at Selger trekker verdiforringelsen fra det beløpet Kjøper skal ha tilbake. Dersom varen ikke lenger har noen salgsverdi, tilbakebetaler Selger ikke kjøpsbeløpet.

 

Hva skal sendes tilbake, og hvor?

Ved bruk av angreretten skal Kjøper sende varen tilbake til Selgeren i original emballasje. Godt innpakket sendes pakken til vår returadresse:

 

Direct House Froland
Att: DesignerKlokker.no
Bjørumsvegen 15
4820 Froland
Norge


 

10. Reklamasjon ved mangel

Dersom en vare viser seg å ha feil eller mangler gjelder forbrukerkjøpslovens bestemmelser. Kjøper kan reklamere på mangler eller feil ved varen innen 24 måneder fra leveringstidspunktet ved å henvende seg til Selger via e-post: support@designerklokker.no 

Hvis det foreligger en mangel ved varen må Kjøper innen rimelig tid og senest 2 måneder etter at feilen ble oppdaget, eller burde ha blitt oppdaget, gi Selger melding om at Kjøper vil påberope seg mangelen.

Mangler ved varen betyr at Kjøper kan få varen reparert, byttet, få pengene tilbake eller avslag i prisen, avhengig av den konkrete situasjonen. Dette betinger selvfølgelig at reklamasjonen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feilaktig behandling eller vedlikehold av produktet.

Ved feil eller mangel i en leveranse skal Kjøperen sende en e-post til support@designerklokker.no med informasjon om ordrenummer, en beskrivelse av mangelen samt et bilde som viser mangelen. Ved slike tilfeller bes Kjøperen om å ta vare på originalemballasjen. Avhengig av den konkrete situasjonen vil Kjøper motta videre instrukser av kundeservice for hvordan reklamasjonen vil gå frem.

Husk at varen alltid skal sendes i forsvarlig emballasje. Kjøper har selv ansvaret for pakken/varene inntil Selgeren mottar den. Ta derfor vare på postkvitteringen inkl. opplysninger om fraktomkostninger samt evt. sporingsnummer.

Ved forsinket leveranse av varen må krav rettes til Selger innen rimelig tid etter at leveringstiden er kommet og varen ikke er levert.

Ved godkjent reklamasjon refunderer vi returfrakt dersom det billigste alternativet er valgt.
 

Reklamasjoner skal sendes til:

Direct House Froland
Att: DesignerKlokker.no
Bjørumsvegen 15
4820 Froland
Norge


 

11. Personvern og cookies

Personvern

Behandlingsansvarlig for innsamlede personopplysninger er Selger. Med mindre Kjøperen samtykker til noe annet kan Selgeren, i tråd med personopplysningsloven, kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendige for at Selgeren skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Kjøperens personopplysninger vil kun bli utlevert til andre hvis det er nødvendig for at Selger skal få gjennomført avtalen med Kjøperen, eller i lovbestemte tilfeller.

 

For at Kjøper skal kunne handle fra Selger må Kjøper registrere seg som bruker med følgende personlige opplysninger:

 

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-postadresse

 

Personopplysningene registreres hos Selger og oppbevares i 5 år før de automatisk slettes. Selger registrerer personopplysninger med det formål å kunne levere varen til Kjøper.

 

Når det samles inn personopplysninger via Designerklokker.no garanterer Selger at det alltid skjer etter ditt uttrykkelige samtykke, slik at Kjøper er informert om nøyaktig hvilke opplysninger som samles inn og hvorfor. Som registrert hos Designerklokker.no har Kjøper alltid rett til å nekte registreringen og Kjøper har, i henhold til persondataloven, rett til innsikt i hvilke opplysninger Selger har registrert om Kjøper, og kan kreve at personopplysninger endres eller slettes. Du kan også melde fra om at din informasjon ikke skal kunne benyttes til direkte markedsføring. Henvendelse i forbindelse med dette rettes til Selger via e-post: support@designerklokker.no. Den dataansvarlige for Designerklokker.no er Henrik Ørsnes Online ApS.

 

Cookies/informasjonskapsler

Ved å benytte Designerklokker.no aksepterer Kjøper at det benyttes cookies på nettsiden. En cookie/informasjonskapsel er liten kode som lagres som en tekstfil på Kjøperens datamaskin. Gjennom en cookie kan informasjon fra den datamaskinen som besøker hjemmesiden lagres og oppbevares til neste gang nettsiden besøkes av den samme datamaskinen. Dette gjøres både for å forbedre den enkelte brukers opplevelse av nettstedet, og for å samle inn generell informasjon omkring bruken av nettstedet.

 

Via innstillinger kan brukeren få nettleseren sin til å informere om når brukeren mottar en cookie, eller brukeren kan velge å slå cookies helt av. Da vil man kunne oppleve at funksjoner på nettsidene ikke lenger virker optimalt eller etter hensikt.

 

Cookies kan slettes via din nettleser. Metoden avhenger av hvilken nettleser som benyttes – se mer i hjelp-menyen i nettleseren din. OBS! Hvis alle cookies slettes fra PC-en vil alle lagrede brukernavn og passord fra forskjellige nettsteder også bli slettet. Les mer om cookies her https://designerklokker.no/cookies.

 

 

12. Copyright

Alt bilde- og tekstmateriale på www.designerklokker.no er underlagt beskyttelse i henhold til åndsverkloven. Overtredelse kan medføre krav om erstatning, vederlag og godtgjørelse.

 

 

13. Konfliktløsning

Klager rettes til selger innen rimelig tid. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500 eller www.forbrukerradet.no.