15% på ALT

Citizen

Citizen

Citizen Klokker

Citizen er anerkjent verden over som banebrytere i forhold til avansert og moderne teknologi. Citizens klokker utmerker seg spesielt ved deres banebrytende miljøvennlige teknologi, hvor energien fra sollyset utnyttes. Denne teknologien menes å spare verden for millioner av batterier hvert år.

Citizens klokker stammer fra et anerkjent japansk merke som blant annet står bak den første dykkeklokken – samt noen av de mest robuste klokkene gjennom tiden. Prins Frederik av Danmark hadde blant annet en klokke fra Citizen i sin tid som Frømand – klokken heter, oversatt til norsk, «Pingo». Du er sikret den beste prisen på markedet når det gjelder klokker fra Citizen om du kjøper den hos oss. Vi tilbyr nemlig prisgaranti hvor vi alltid matcher prisen hvis du finner Citizens klokker billigere hos en annen forhandler. Derutover frakter vi din nye Citizen-klokke gratis – og om du skulle angre koster det det ingen ting å returnere heller. Som noe helt spesielt følger det med en vakker gaveeske med til din nye klokke. Du får i tillegg en utførlig veiledning om klokken. Gå på oppdagelse i vårt store utvalg av klokker fra Citizen – eller les videre her på siden for å bli klokere på merkets imponerende historie.

Autorisert forhandler av Citizens klokker

Vi kan nevne mange fordeler ved at du handler din nye klokke fra Citizen hos oss. Én av de vesentlige fordelene ved å handle hos oss er at du kan være sikker på at den nye klokken din er 100% ekte. Vi er nemlig en autorisert nettforhandler av Citizens klokker. Vi ønsker å yte den beste servicen på markedet. Derfor kan du alltid kontakte oss om du har spørsmål til klokken din. Om du kjøper en klokke fra Citizen hos oss, vil du motta klokken innen 2-4 dager. Bestiller du i dag før klokken 15.00 sender vi klokken samme dag. Hvis du er på jakt etter en helt spesiell klokke, bør du lese mer her.

Citizen-klokkenes design og kvalitet

Tanken bak designet til Citizens klokker er å imøtekomme den multikulturelle tankegangen for å på den måten kunne skape klokker som kan glede hele verdens befolkning. Designet avspeiler kreativitet med dyp respekt for godt håndverk. Essensen av håndverket består av å hele tiden teste nye teknologiske grenser. Citizen jobber på å forbedre deres nåværende produkters teknolog og design, og derfor byr Citizen alltid på spennenende nyheter. Kvaliteten er på topp. Dette er både i forhold til teknologi og materialer. Normalt blir det alltid brukt de beste materialene på Citizens klokker. Klokkenes design varierer alt etter hvilken klokke du velger. Noen av Citizen-klokkenes design er veldig simpelt, mens andre bærer preg av en masse eksklusive detaljer. Felles for dem alle er at de er tidløse og klassiske. Derfor kan du både bruke klokkene til eksklusive arrangementer og til hverdag. De mange ulike designene gjør at det garantert er en klokke som faller i smak hos deg.

Pris på klokker fra Citizen

Vi har løpende gode tilbud på klokker fra Citizen og du kan derfor med fordel følge med her på siden. Husk også at vi tilbyr prisgaranti på vårt sortiment av klokker fra Citizen. Det betyr at du alltid får klokken til den beste prisen. Finner du ikke en av klokkene i sortimentet, kan du kontakte oss, i enkelte tilfeller kan vi også bestille det for deg. Helt generelt varierer prisen på en klokke fra Citizen nokså mye alt etter hvilken klokke du velger. Prisene strekker seg fra rundt 1.500 kr til over 15.000 kroner! Uansett hvilken Citizen-klokke du velger får du mye for pengene. Det skyldes (som vi nevnte tidligere) at du får et av verdens mest presise og holdbare klokker.

Citizens historie – Eksepsjonelt håndverk i mer enn 100 år

Citizen ble grunnlagt tilbake i 1918. Her er det snakk om et japansk klokkemerke som produserer klokker av høyeste kvalitet. Citizen-klokker utmerker seg spesielt ved deres respekt og omtanke for miljøet. Folkene i Citizen jobber dedikert med å gjøre verden til et bedre sted, hvilket er grunnen til at håndverk utvikles kontinuerlig med henblikk på å skåne miljøet. Citizen bruker deres mange års erfaring til å omfavne nye muligheter i forhold til bedre design, bedre håndverk – alt sammen med en miljøvennlig tankegang.

Lys som energikilde

Citizen utnytter energi fra lyset hvor de også er pionerer. Denne innovative måten å bruke sollyset som energi på gjør merket enestående. Det gis herved avkall på batterier til stor glede for alle som bærer en klokke fra Citizen. Denne banebrytende teknologien betyr dessuten at millioner av batterier elimineres hvert år. Citizen har i tillegg utmerket seg ved å lage dykkeklokker med trykkmåler i høy kvalitet. Prins Frederik av Danmark brukte blant annet en klokke fra Citizen i sin tid som frømand. Det skyldes at klokker fra Citizen er ytterst presise og hardføre. Noen av Citizens quartsure er kronmetertestet. Det betyr at de avgir maks 4 sekunder i året.

Dykkeklokken som alle klokkeentusiaster bør kjenne til

I dag vil klokker først kunne klassifiseres som en real dykkeklokke når det tåler et trykk ved minst 100 meter under havets overflate. Citizens dykkeklokker er et billig alternativ til en eksklusiv dykkeklokke som til tross for den tårnhøye kvaliteten kan kjøpes til rundt 2.000 kroner. Også disse klokkene er drevet av solenergi.

Ønsker du en original klokke som skiller seg ut fra mengden, og som har en masse historie bak seg, bør du velge en klokke fra Citizen.

Rask levering og gratis retur på Citizens klokker

Vi streber etter å kunne levere den raskest mulige frakten av klokken til glede og gavn for kundene våre hver dag. Derfor leverer vi din nye Citizen-klokke etter kun 2-4 dager. Bestiller du din Citizen-klokke i dag innen kl. 15.00 sender vi det samme dag. Vi streber etter å yte markedets beste service. Hvis du, mot all forventning, ønsker å returnere din klokke fra Citizen er dette derfor også uten betaling.

Har du spørsmål til Citizens klokker?

Citizens sortiment og historie er omfattende. Vi har derfor full forståelse for at du sitter igjen med en masse spørsmål. Uansett om du har spørsmål til din nåværende Citizen-klokke, eller om du vurderer å kjøpe et nytt sitter vi klare til å rådføre deg. Vi rådfører naturligvis også om selve vedlikeholdelsen av klokken. Designerklokker er blant de eldste spillerne på markedet. Det betyr at vi har erfaringen det kreves for at du ender med å kjøpe nettopp den klokken som passer deg og dine behov. Kontakt oss allerede i dag til en samtale om vårt store sortiment av klokker.

Side

We found 258 produkter

Side

We found 258 produkter