Festina

Festina

Festina er et ytterst anerkjent merke som tilbyr elegante kvalitetsklokker til både menn og kvinner. Noen av Festina-klokkene er nådd helt til topps på markedet – og har skapt et nesten monopolistisk brand i klokkemarkedet. Festina er særlig kjente for sine Tour de France-klokker, og firmaet er også offisielle tidtakere ved sykkelløpet. Festina stammer fra Sveits, og du kan få tak i de vakre klokkene til priser som er svært konkurransedyktige.

Nettforhandlere av Festina-klokker

Vi har et stort utvalg av klokker fra det anerkjente merket, og vi er onlineforhandler av Festina armbåndsklokker i Norge. For deg som kunde betyr det at kjøpet av din Festina-klokke alltid inkluderer et stemplet garantibevis – et bevis som garanterer at din Festina-klokke er 100% ekte. I tillegg medfølger en flott gaveeske og en bruksanvisning. Vi tilbyr prismatch på Festina-klokker Norge. I tillegg har vi fri frakt. Vårt utvalg av Festina-klokker inkluderer både klokker til kvinner, klokker til menn - samt de ettertraktede Tour de France-klokkene. Se vårt store utvalg av Festina-armbåndsklokker her på siden – eller scroll ned til bunnen og les mer om firmaets sportshistorie og designs.

Festina-klokkenes designs, materialer og kvalitet

Festinas klokker bærer på historien om europeisk mote med et stort utvalg av stilfulle, praktiske og sporty klokker til enhver anledning.

Festinas klokker er laget av japansk kvarts og andre uvurderlige materialer. Megakvarts bevegelsene, som er en batterifri mekanisk kvarts bevegelsesenhet, er en av de mange mekanismene som gjør Festinas klokker unike i den internasjonale klokkemoteverdenen.

Modellenes uttrykk varierer veldig, og derfor har du mulighet til å anskaffe deg en klokke som passer perfekt til akkurat din personlighet. Du kan bære din Festina-klokke i mange år, da alle designene er tidløse og klassiske.

Uansett hvilken modell fra Festinas katalog du velger, kan du dessuten alltid være helt sikker på at kvaliteten er på topp. Det skyldes at klokkenes materialer er i absolutt beste kvalitet.

Festina armbåndsklokker er nemlig alltid fremstilt i slitesterke og moderne materialer. Firmaet har vært nødt til å tenke ekstrem slitestyrke på grunn av sitt image som en sportsklokkeprodusent som lager klokker som kan motstå alle værforhold. Alle modeller er laget med det formål å nå ut til moderne og kvalitetsbevisste forbrukere som kun ønsker det beste av det beste.

Med Festinas markedsstrategi har de overgått noen av sine største konkurrenter. For hvert land har Festina-klokkene adoptert et sett av strategier som har gitt dem fordeler i forhold til konkurrentene.

Materialene utgjør blant annet: Skinn, rustfritt stål og titan. Festina tilbyr en lang rekke funksjoner, som for eksempel:

  • Digital
  • Analog
  • Kronograf

Festinas historie

Festina er et sveitsisk klokkefirma som ble grunnlagt i 1902. Med over 100 år på ryggen er Festina blant de største merkenavnene i Europa - og en bestselger i hjemlandet. Festina er et latinsk ord, og blir brukt i sammenhengen "Festina Lente", som betyr "Skynd deg langsomt". Et navn som kanskje står i motsetning til det berømte sykkellaget Festina, som ikke er kjent for å skynde seg langsomt - snarere tvert i mot.

Helt fra begynnelsen av klokkenes historie har Festina skapt et nisjebrand ved hjelp av et eminent engasjement skapt gjennom skiftende generasjoner. Festina-klokken har opprettholdt et elegant design og et effektivt nivå. Festinas klokker er ment til personer som lever et liv med høyt tempo, og som elsker å verdsette hvert minutt i tykt og tynt.

De siste 15 til 20 årene har Festina-klokkene skapt et marked som har brutt med normene. Klokkene har fått en skare av fans og beundrere over hele verden.

Festina-klokkenes tekniske styrke passer perfekt inn i idrettsverdenen. Holdbarheten til Festina-klokkene gjør dem til en av de foretrukne klokkene for profesjonelle idrettsutøvere.

Gjennom sitt sponsorskap av store sykkelsportsbegivenheter har Festina festet seg i folks bevissthet. Festina-klokkene har de seneste årene satset på idrettsverdenen på grunn av den voksende populariteten.

Festina er tidtakere ved Tour de France

En stor andel av Festina-klokkene er tilegnet sportsklokkene. Noen modeller er så elsket i idrettsverdenen at Festina har skapt sensasjoner innen dette markedet. Da Festina-klokken “Tour de France alarm Watch” kom på markedet, skapte den en kjempekonkurranse for klokkeprodusenter over hele verden. Sportsklokkene tvang konkurrentene til å produsere klokker som kunne matche nivået – noe som imidlertid ennå ikke er lykkes.

Festina har i mange år vært en fast sponsor av forskjellige sportsbegivenheter, og har gjennom sitt design og sin kvalitet lenge vært et foretrukket merke i idrettsverdenen. I dag er Festina utpekt som de offisielle tidtakerne ved Tour de France.

Sykkelskandalen Festina

I 1998 ble Festinas sykkellag rammet av en dopingskandale - en skandale som ble tatt svært alvorlig av Festina. Den berømte ”Festina-skandalen” var ikke det imaget eller det budskapet som Festina står for. Festina har nemlig alltid symbolisert den ærlige sportsånden hvor man yter etter egen forberedelse.

Festina-klokkene er med andre ord laget for den selvskapte idrettsutøveren som ikke hopper over der hvor gjerdet er lavest. Festina var også selv de første til å fordømme dopingskandalen.

Klokkene er imidlertid stadig anerkjente av alle klokkeprodusenter til idrettsutøvere som både unike, slitesterke og innovative.

Senere presenterte Festina-klokkene den modifiserte Festina Tour de France alarm Chronograph watch, som igjen har skapt beundring over hele verden.

Side

We found 206 produkter

Side

We found 206 produkter