15% på ALT

Michael Kors

DesignerKlokker.no er autorisert forhandler av Michael Kors klokker i Norge

Hos DesignerKlokker.no er vi veldig stolte av å være autorisert forhandler av Michael Kors klokker. Vår autorisasjon betyr at du alltid er sikker på at du får et stemplet garantibevis når du kjøper Michael Kors klokker hos oss. I tillegg er vår status en sikkerhet for at vi utelukkende har ekte Michael Kors klokker på lager og vårt garantibevis er et bevis for at klokken er ekte.

Et av tidendenes hotteste brands

Michael Kors klokker er et av tidens hotteste brands og den amerikanske designeren Michael Kors er kjent i moteverdenen for å designe sportstøy til kvinner og hans klokkedesign har alt fra det klassiske til det detaljerte, de har også ofte en sporty vibe. De stilsikre klokkene fås både til kvinner og menn. Designerklokker.no er en autorisert forhandler av Michael Kors klokker og du kan derfor være 100 % sikker på at klokkene er ekte. Ved kjøp får du klokken hurtig levert til din adresse i en lekker gaveeske med tilhørende sertifikat og manual. Du kan gå på oppdagelse i nettbutikken og velge mellom mange spennende og unike Michael Kors klokker, og du kan helt sikkert finne en som faller i din smak og passer til dine behov. Hold øye med prisene da det ofte er gode tilbud på Michael Kors klokker så du kan dermed spare mange kroner når du kjøper online hos Designerklokker.no.

Kvalitetsklokker til motebevisste kvinner og menn

Michael Kors klokker er ettertraktet blant motebevisste og stilsikre kvinner verden over da de vakre armbåndsklokkene kan bæres som et elegant tilbehør i stedet for f.eks. et armbånd. Kvinner kan velge mellom klokker i et klassisk og enkelt design eller klokker med flotte detaljer. Herreklokkene fås i f.eks. rustfritt stål og har personlighet og blikkfang. Klokkene fås med spennende detaljer som sekund-, minutt-, time-, og datodisplay. Som mann signaliserer du stilbevissthet og at du er med på moten når du brifer med en Michael Kors klokke. Michael Kors klokker fås i mange unike design og du kan dermed skape ditt helt personlige uttrykk når du bærer en Michael Kors klokke. Du får med andre ord mye mer enn kun en klokke som viser hva klokken er når du kjøper en Michael Kors klokke. Det signaliserer god stil, motebevissthet, det føles komfortabelt å ha på og den kan bæres som et lekkert kvalitetssmykke. En Michael Kors klokke er virkelig en kvalitetsklokke som kan holde i mange år. Gi en Michael Kors klokke som gave.

Lekker gave idé til han og henne

En Michael Kors klokke er en god gave til en du er glad i. Det kan være en bursdagsgave, julegave eller konfirmasjonsgave. Uansett hva anledningen er så er det en spesiell og personlig gave å få og mottakeren vil uten tvil bli kjempeglad. I nettbutikken har du mulighet for å velge den unike klokken som passer til den personen du ønsker å gi denne spesielle gaven til. Klokken vil holde i mange år fremover, så det der en gave som mottakeren kan få glede av i veldig lang tid. Du kan føle deg helt trygg når du handler online i nettbutikken hos Designerklokker.no, som er en e-merket nettbutikk. Vi garanterer at klokken er ekte og sender din vare få dager etter bestilling. Hos Designerklokker.no finner du gode tilbud på lekre klokker fra Michael Kors.

Side

We found 68 produkter

Side

We found 68 produkter