Tommy Hilfiger

Høy kvalitet kjennetegner Tommy Hilfiger klokker

Tommy Hilfiger er et anerkjent og ettertraktet merke i moteverdenen og det gjelder også når det kommer til Tommy Hilfiger klokker. Akkurat som resten av merket, er Tommy Hilfiger klokker av høy kvalitet og elegant og funksjonelt design. Tommy Hilfiger klokker fås dessuten i mange varianter og det er både stor etterspørsel etter Tommy Hilfiger herreklokker og Tommy Hilfiger dameklokker.Tommy Hilfiger herreure og Tommy Hilfiger dameure, er der stor efterspørgsel på.

Stort utvalg og gode priser på Tommy Hilfiger klokker

Selv om Tommy Hilfiger er et motemerke får du faktisk Tommy Hilfiger klokker til ganske fornuftige priser. Tommy Hilfiger klokker hører til blant annet våre mest populære klokker og det skyldes i høy grad at Tommy Hilfiger merket er en garanti for- og synonym med god kvalitet, samtidig med at vi hos DesignerKlokker.no har noen meget gode priser på våre Tommy Hilfiger klokker. En annen grunn til den store etterspørselen på Tommy Hilfiger klokker er helt klart at de fås i så mange forskjellige nyanser, så det er en Tommy Hilfiger klokke for enhver smak og til enhver begivenhet – mange av de populære Tommy Hilfiger klokkene er gjerne så elegante og samtidig avslappede i deres design at de kan fungere både til hverdag og fest.

DesignerKlokker.no er preget som autorisert online forhandler av Tommy Hilfiger klokker i Norge. Det betyr for deg som kunde, at et kjøp hos oss alltid inkluderer et stemplet garantibevis som er din garanti for at klokken er ekte. Samtidig følger en flott gaveeske til Tommy Hilfiger klokkene.

Tommy Hilfiger "Historien"

En amerikansk designer ved navn Thomas Jacob Hilfiger. Han ble født i staten New York den 24/3-1951 hvor han som ung åpnet en rekke modellbutikker. Han grunnla i 1984 firmaet Tommy Hilfiger Corp., og i 1992 sendte han ut sin første herrekolleksjon. Det tok ikke mange år før Tommy Hilfiger fikk suksess med sitt unike design som bydde på en avslappet klassisk amerikansk fritidsstil a la Ralph Lauren. Siden Tommy Hilfigers oppstart har det blitt utsendt flere ulike kolleksjoner og merket har utvidet seg med sengetøy og badeprodukter, noe som har gjort Tommy Hilfiger til et av de største mote- og livsstils merker. Tommy Hilfiger solgte i 2006 selskapet sitt for 1,6 milliarder dollar til investeringsselskapet Apax Partners. 4 år senere solgte de det videre i 2010 for 3 milliarder dollar til Phillips Van Heusen Corp som også eier Calvin Klein og flere amerikanske motefirmaer.

Tommy Hilfiger Klokker

Designerklokker fra moteikonet Tommy Hilfiger er det nærmeste man kommer på amerikanske designklassikere. Med Tommy Hilfiger klokker signaliserer du en klar motebevissthet på en avslappet og ungdommelig måte. De ulike modellene innen Tommy Hilfiger klokker gjør at man kan kombinere fargene så det passer til klesstilen. Tommy Hilfiger klokkene har i mer enn 25 år tilført motebransjen en avslappet og unik stil. Tommy Hilfiger klokkene har mange forskjellige uttrykk etter som sortimentet har vokst seg større og større. Du kjenner helt sikkert logoen fra designer merket Tommy Hilfiger, men kjenner du Tommy Hilfiger klokker? Tommy Hilfiger er meget velkjent verden over og det samme sikre og stilrene designet er overført til armbåndsklokkene, når du velger en Tommy Hilfiger klokke støtter du samtidig produsentens tankegang og sosiale profitt. Tommy Hilfiger klokker legger stort fokus på klokker til både kvinner og menn, derfor kan du hos DesignerKlokker.no kjøpe armbåndsklokker til både herreklokker fra Tommy Hilfiger og dameklokker fra Tommy Hilfiger.

De utrolige flotte Tommy Hilfiger klokkene har igjennom flere år rammet en så høy margin at det på flere av modellene har vært en stor etterspørsel selv om modellen har vært utgått i lengre til, noe som understreker at Tommy Hilfiger klokkenes evne er noe helt spesielt. Tommy Hilfiger klokker er noe for alle og enhver, så du finner derfor klokker til både kvinner og klokker til menn i deres kolleksjoner. Videre kan du finne alle former for maskuline klokker samt meget feminine klokker, noe som understreker at Tommy Hilfiger er for alle. Vi anbefaler alltid Tommy Hilfiger klokkene til våre kunder da du aldri blir skuffet over designet, kvaliteten og funksjonaliteten når du står med en Tommy Hilfiger klokken i hånden. Derfor har vi alltid det største utvalget av Tommy Hilfiger klokker på lager i Danmark. Dessuten tilbyr DesignerKlokker.no deg også prisgaranti som er din garanti for at du kan gå klokken til den billigste prisen i Norge. Husk at når du handler hos DesignerKlokker.no, handler du på e-merket vilkår som er din garanti for maksimal forbrukerbeskyttelse. Du handler gebyrfritt og får gratis frakt på alle armåndsklokker fra Tommy Hilfiger du bestiller.

Side

We found 85 produkter

Side

We found 85 produkter