Søk...
 
  • Gratis fraktPå alle ordre
  • Ekte varerNaturligvis ekte varer
  • Rask leveringInnen 2-4 hverdager
0
0,00 krVis kurv

Personvernerklæring

Hos Designerklokker.no prioriterer vi datasikkerhet og fortrolighet høyt, og vi respekterer fullt ut alle ønsker om hemmeligholdelse av personlige opplysninger som avgis online.
Vi er oppmerksomme på behovet for hensiktsmessig beskyttelse og forsvarlig behandling av alle personlige opplysninger som vi mottar.
Behandlingen av personopplysninger skjer i overensstemmelse med gjeldende lovgivning. Nedenfor redegjøres det for hvordan vi anvender de personlige opplysningene som du etterlater og/eller avgir når du besøker vår hjemmeside, samt når du anvender de forskjellige tjenestene på vår hjemmeside.

 

Dataansvarlig

Unique Frosting ApS
Kongelysdalen 6
8930 Randers NØ
Danmark
Telefon: +45 86 42 10 00
Email:
support@Designerklokker.no

Innsamling av personopplysninger

Du vil alltid bli informert i forbindelse med innsamling av personlige opplysninger om deg. De personopplysningene vi innsamler kan for eksempel omfatte ditt navn, din e-postadresse, din privatadresse, ditt telefonnummer og lignende identifikasjonsopplysninger, opplysninger om online kjøp og om din navigasjon på hjemmesiden.

Det vil alltid fremgå i forbindelse med avgivelsen av opplysninger hvorvidt avgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gjennomføringen av den ønskede handlingen, for eksempel gjennomføring av en handel i nettbutikken vår.

Innsamling av dine personopplysninger skjer i et eller flere av de nedenstående tilfellene:

Når du kjøper varer online på http://www.designerklokker.no/

Når du kontakter oss via kontaktskjemaet eller via e-post

Når du melder deg på Designerklokker.no sitt nyhetsbrev

Når du deltar i en av Designerklokker.no sine konkurranser

Anvendelse av personopplysninger

Personopplysninger innsamles og anvendes til følgende formål:

Gjennomføring av ordrer i vår nettbutikk

Påmelding til nyhetsbrev

Deltagelse i konkurranser eller andre events

Fremsendelse av annet markedsføringsmateriale, herunder invitasjoner til events og tildeling av verdikoder

Innsamling og evaluering av forbrukeranmeldelser

Oversikt over kjøpshistorikk

Statistikk

Øvrige markedsføringstiltak

Vi gjør oppmerksom på at bruk av dine personopplysninger til fremsendelse av markedsføringsmateriale kun finner sted såfremt du først har avgitt ditt uttrykkelige samtykke, med mindre loven gir mulighet for at vi kan kontakte deg uten at du avgir ditt samtykke først.

Designerklokker.no fører statistikk over hvilke områder av nettsiden våre brukere besøker, samt hvilke produkter som er foretrukket blant brukerne. Disse dataene inneholder ikke personopplysninger. Ved hjelp av de innsamlede dataene oppnår vi kjennskap til brukernes anvendelse av nettsiden. Denne informasjonen brukes til å forbedre hjemmesiden. Vi bruker data om alle våre brukeres navigasjon for å forstå hvordan våre brukere som en samlet gruppe anvender
www.Designerklokker.no, og forsøker på bakgrunn av dette å gjøre nettsiden bedre. Vi kan ikke se hvor du kommer fra eller surfer til på internett når du forlater vår side. I tillegg innsamler vi informasjon om hvilke produkter våre brukere som en samlet gruppe foretrekker. Denne informasjonen brukes også til å forbedre nettsiden. Vi selger eller på annen måte videregir ikke informasjon om våre brukeres bruk og navigasjon på vår nettside. Og vi selger eller videregir ikke dine kjøpsinformasjoner til tredjepart.

Andre mottagere av personopplysninger

Hvis du har bestilt levering vil opplysningene om ditt navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse bli utlevert til vårt fraktfirma, pr. nå PostNord, med henblikk på levering av dine innkjøp.

Vi har vår nettbutikk og betalingssystem gjennom DanDomain A/S, som fungerer som vår databehandler. Alle persondata som du opplyser på vår hjemmeside i forbindelse med kjøp vil bli oppbevart i DanDomains datasentre.

Vi har inngått databehandleravtaler med våre databehandlere, hvilket er vår garanti for at de overholder gjeldende regler om beskyttelse av dine personopplysninger.

Videregivning til andre dataansvarlige

Dine personopplysninger videregis i utgangspunktet ikke til en tredjepart uten din tillatelse. Opplysninger til bruk for vareleveranse videregis imidlertid til det fraktfirmaet Designerklokker.no anvender.

Det kan dessuten under visse omstendigheter og i henhold til lovgivningen være nødvendig å videregi opplysninger til offentlige myndigheter eller politiet. Eksempelvis kan opplysninger videregis til politiet i tilfeller av mistanke om kredittkortsvindel.

I tilfeller av omstrukturering eller helt eller delvis salg av virksomheten vil en eventuell videregivning i denne forbindelse skje i overensstemmelse med den til enhver tid gjeldende lovgivningen for behandling av personopplysninger.

Overlatelse til databehandlere

Dine personopplysninger overlates til Designerklokker.no sine samarbeidspartnere som leverer tjenester på Designerklokker.no sine vegne, f.eks. i forbindelse med utsendelse av nyhetsbrev. Disse samarbeidspartnerne behandler kun personopplysningene på Designerklokker.no sine vegne og i overensstemmelse med Designerklokker.no sin instruks.

Overførsel til tredjeland

Dine personopplysninger overføres i forbindelse med nyhetsbrevet til MailChimp i USA. Kommisjonen har truffet en avgjørelse om at beskyttelsesnivået er tilstrekkelig i USA (jfr. EU-US Privacy Shield), og MailChimp er i tillegg sertifisert i EU/US Privacy Shield.

Sletting av personopplysninger

Opplysninger oppbevares i den perioden det er tillatt i henhold til lovgivningen. Vi sletter dine personopplysninger når vi ikke lenger har behov for å behandle dem til oppfyllelsen av et eller flere av de formålene som fremgår under "Anvendelse av personopplysninger". Opplysningene kan imidlertid behandles og oppbevares lenger i anonymisert form.

Cookies

Vi anvender cookies på vår hjemmeside. Du kan lese mer om bruken av cookies i vår Cookiepolitikk som du kan finne her: Cookiepolitikk.

Sikkerhet

Vi har implementert sikkerhetsforanstaltninger til sikring av at våre interne prosedyrer lever opp til våre høye sikkerhetspolitiske standarder. Vi bestreber oss dermed best mulig på å beskytte kvaliteten og integriteten av dine personlige opplysninger. Vår hjemmeside er dessuten SSL-sertifisert, noe som betyr at data som sendes til vår nettbutikk er kryptert. Dette betyr at dine opplysninger (f.eks. kredittkortopplysninger) er private når de sendes til vår nettbutikk.

Dine rettigheter

Du er til enhver tid berettiget til å få innsikt i de opplysningene som vi behandler om deg, dog med visse lovbestemte unntak. Du har videre rett til å gjøre innsigelse mot innsamlingen og mot den videre behandlingen av dine personlige opplysninger. Du har i tillegg rett til å få beriktiget, slettet eller blokkert dine personlige opplysninger etter reglene om dette. Du har dessuten rett til å få utlevert opplysninger om deg selv som du har gitt til oss, og til å få transmittert disse opplysningene til en annen dataansvarlig (dataportabilitet).

Tilbakekallelse av samtykke

Du kan til enhver tid tilbakekalle eventuelle samtykker som du måtte ha avgitt. Vi vil heretter slette dine opplysninger, med mindre vi ikke kan fortsette behandlingen på annet grunnlag. Hvis du ønsker å tilbakekalle ditt samtykke, kan du kontakte oss på support@designerklokker.no eller tlf. 81 50 36 93.

Linker til andre nettsider m.m.

Vår hjemmeside kan inneholde linker til andre nettsider eller til integrerte nettsider. Vi er ikke ansvarlige for innholdet av andre selskapers nettsider eller deres praksis i forbindelse med innsamling av personlige opplysninger. Når du besøker andre nettsider oppfordres du til å lese innehaverens erklæring med hensyn til beskyttelse av personlige opplysninger samt andre relevante erklæringer.

Endring av opplysninger mv.

Hvis du ønsker at vi oppdaterer, endrer eller sletter personlige opplysninger som vi har registrert om deg, ønsker å få adgang til de personopplysningene som behandles om deg, eller hvis du har spørsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette en henvendelse til oss på support@designerklokker.no eller tlf. 81 50 36 93.

Du kan også skrive til oss på følgende adresse:

Designerklokker.no
Postboks 4691 Nydalen
0405 OSLO

 Klageadgang

Hvis du ønsker å klage over behandlingen av dine personlige opplysninger, kan du kontakte oss via e-post, telefon eller brev som angitt i pkt. 14 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 Oslo.

Denne personvernerklæringen er oppdatert 24/05/18.

ForsideNyheterKontakt