15% på ALT

Smykker

Kjøp smykker til kvinner og i høy kvalitet på nett hos Designerklokker. Her kan du finne ditt nye smykke i moderne design og til et prisnivå som appellerer til nesten alle kunder.

Vi selger smykker i gull og sølv, og vi har et stort utvalg av populære smykker som appellerer til både kvinner og menn. Vi holder alltid butikken vår oppdatert med de siste moderne smykkene fra for eksempel Pernille Corydon og Sif Jakobs samt mange andre, men selger også klassiske og tidløse smykker.

Finn armbåndet du alltid har drømt om her eller hos vår forretningspartner henrikorsnes.no, eller et fint halskjede som passer akkurat deg. De mest populære motivene akkurat nå er Tro, håp og kjærlighet og livets tre. I tillegg har månestein blitt den hotteste moten. Vanligvis må du gå for et mer eksklusivt smykke hvis det skal være med månestein, men du kan også finne noen billige smykker med den vakre steinen. Den mest avgjørende faktoren for prisen på smykkene dine er hvilke materialer som er brukt. Sølvsmykker er generelt billige, mens gullsmykker kan koste en del mer.

Side

We found 4964 produkter

Side

We found 4964 produkter

Vi har selvfølgelig også ringer og øredobber samt en rekke andre smykketyper, så vi er sikre på å dekke dine behov. Utvalget vårt spenner svært vidt fra helt eksklusive smykker til billigere smykker, og i smykkebutikken vår står vi alltid klare til å hjelpe deg med å finne smykket som passer best til din personlighet og stil. Vi gjør det enkelt for deg å kjøpe smykker på nettet.

Vi er autorisert forhandler av alle merkene vi forhandler. Det er din garanti for at smykkene er 100 % ekte. Finn ditt nye smykke og kjøp det i dag. Er du ute etter å finne en lekker klokke, har vi også et flott utvalg av klokker.

Når du skal velge ditt nye smykke

Det kan være mange overveielser forbundet med å finne et nytt flott smykke. Skal det være i sølv, eller mer eksklusivt i gull? Valgmulighetene er mange, og avgjørelsen kan også være avhengig av om du er typen som sparer til det helt spesielle gull- eller diamantsmykket, eller om du liker å kjøpe nye smykker ofte – da vil et flott sølvsmykke ofte være mer passende.

Vi har mange populære danske smykker fra de kjente merkene. Du finner selvfølgelig smykkene våre på nettet. Vi sender alltid i smykkeesker, slik at smykkene tar seg flott ut, og du kan også bruke de medfølgende eskene til oppbevaring etterpå.

Vakre motesmykker til kvinner

På nettsiden vår kan du finne et spennende utvalg av moderne smykker til kvinner. Vi har smykker i alle de vanlige kategoriene, så du kan finne alt fra armbånd og øredobber til fine anheng i sølv eller gull og alltid i et flott design. Gullsmykker er noe dyrere enn sølvsmykker, så det er ofte kvinner med en mer eksklusiv smak som kjøper gullsmykker fremfor for eksempel sølvsmykker.

I tillegg til inndelingen mellom gullsmykker og sølvsmykker, er det også stor forskjell på kvaliteten på det enkelte gullsmykket – og dermed også i prisen – avhengig av gullets legering. Legeringen angir hvor stor del av gullet som er fingull, og tallet oppgis oftest i karat. De mest brukte i danske smykker er 8 karat, 14 karat og 18 karat.

Smykker med en viss tyngde som armringer eller kraftige armbånd, kan ha en veldig høy pris hvis de er laget i massivt gull, men selv de mindre tunge smykkene som ringer og anheng kan koste mye, men her spiller også merkenavnet en viss rolle.

Smykkesett til billige priser i sølv

Når du kjøper sølvsmykker får du mye mer for pengene. Sølv er rett og slett ikke like eksklusivt og sjeldent som gull, og derfor er prisen også betydelig lavere. Til gjengjeld kan du finne riktig mange sølvsmykker i et lekkert design.

Den enkle løsningen dersom du ønsker å finne noe som passer sammen, er å kjøpe et smykkesett. Vi har mange forskjellige smykkesett i både gullbelagt og sølv med fine steiner. Livets tre er et av de mest populære smykkemotivene akkurat nå, men tro, håp og kjærlighet er også populært. I tillegg er smykker med hjerter nesten alltid bestselgeren.

I tillegg til materialer til produksjon, er det andre måter å spare penger på. Kjøp smykker på tilbud eller salg. Da kan du spare mange prosenter. Du kan med fordel holde øye med rabattkoder, da vi ofte har en spesiell kampanje. Du må oppgi rabattkoden ved bestilling, og så får du noen prosenter på kjøpet.

Er det selve gullfargen du elsker, kan du selvfølgelig også kjøpe gullbelagte smykker til en veldig god pris. Det er egentlig sølvsmykker som ganske enkelt er belagt med et fint lag gull. I nyere tid har spesielt roségull blitt veldig populært og trendy. Et kjent dansk merke, Sif Jakobs, kjennetegnes ved kun å lage smykker i gullbelagt eller rosébelagt sølv, og dette har merket hatt stor suksess med.

Diamantsmykker og andre smykker med steiner

Smykkene fås også med forskjellige vakre edelsteiner. Det kan for eksempel være månestein eller zirkonia. Den dyreste edelsteinen er selvfølgelig diamanten. Diamantsmykker fås imidlertid også i veldig forskjellige kvaliteter. Til dels har det stor betydning hvor stor diamanten er, og vekten til en diamant angis alltid i karat.

Selve kvaliteten måles på sliping, farge og klarhet. Slipingen på en diamant er nesten alltid som briljant. Fargen angis med forskjellige betegnelser, og som et eksempel er Top Wesselton en virkelig fin kvalitet. Klarheten angis med forskjellige forkortelser alt etter hvor mange og hvor store inneslutninger diamanten har.

Diamanten har imidlertid også et billig motstykke, som er den såkalte kubiske zirkoniasteinen. Den er kunstig fremstilt, og fås derfor til en helt annen og billigere pris enn en ekte diamant. Til gjengjeld er smykker med zirkoniastein også veldig populære, fordi du kan få vakre og glitrende smykker til en billig pris.

Vi har en rekke spesielle smykker med hver sine kjennetegn:

  • Perlesmykker – Vakre halskjeder eller fingerringer med kulturperler eller ferskvannsperler.
  • Smykker til barn – Vi har også noe til de aller minste når de skal ha sitt første smykke. Motiver som hjerter og blomster brukes ofte.
  • Vintagesmykker – Fine modeller med trekk som vekker assosiasjoner til moten noen år tilbake.
  • Personlige smykker – Navnekjeder eller navnearmbånd, hvor anhenget er ditt eget navn.
  • Utforsk smykkenes fascinerende verden. Vi har ikke alt, men vi har noe for enhver smak – så du kan alltid finne et perfekt smykke for deg hos Designerklokker.