Ankelkjeder

Ankelkjeder er ikke lenger bare en sommerting som kun hører hjemme på bare ben. De kan også brukes til pynt utenpå en nylonstrømpe til en kjole, eller utenpå en fin strømpe. Uansett om du ser etter et ankelkjede til fest eller hverdagsbruk, har vi forhåpentligvis akkurat det du trenger.

Her kan du handle ankelkjeder fra mange populære merker, som Scrouples, Sif Jakobs, Pernille Corydon og mange flere. Utvalget inkluderer både billige og litt mer eksklusive ankelkjeder. Ønsker du et ankelkjede som skal holde lenge, anbefaler vi Nordahl Andersen-ankelkjeder i 9 karat gull. Vi er en autorisert forhandler av alle våre merker, noe som blant annet garanterer deg at smykkene lever opp til den høye kvaliteten de reklamerer med. Vi håper du finner akkurat det ankelkjedet du ønsker deg.

We found 14 produkter

We found 14 produkter

Skap en personlig look med unike ankelkjeder

Et ankelkjede fungerer akkurat som et armbånd, bare at det sitter rundt ankelen. Akkurat som det finnes et hav av forskjellige armbånd, finnes det også mange forskjellige ankelkjeder. På denne siden finner du ankelkjeder i ekte gull, sølv og forgylt sølv.
 
I tillegg kan du velge om ankelkjedet skal være med perler, steiner eller andre ting som skjell. Et godt tips kan også være å mikse og matche flere ankelkjeder samtidig, for å skape din helt egen stil. Du må gjerne også ta en titt på anhengene våre, som kan passe perfekt til ankelkjedet ditt.