Barnesmykker

Hos Designerklokker kan vi tilby et stort utvalg av alle slags forskjellige barnesmykker. Et barnesmykke er en god gaveidé til for eksempel dåp eller bursdag. Velg akkurat det smykket som du synes passer best til barnet. Skal det være gull eller sølv? Og med hvilket motiv?

Du kan få barnsmykker med både sommerfugler, hester, blomster, elefanter, katter og mange flere. Velg akkurat det motivet som passer til barnets interesser. Da er det i hvert fall garantert at han eller hun vil bære det med stolthet. Vi håper du kan finne et vakkert halskjede, armbånd, ring eller øredobber til en søt gutt eller jente. Se også gjerne vårt utvalg av flotte barneklokker.

Les mer

Side

We found 143 produkter

Side

We found 143 produkter

Fortryllende barnesmykker fra kjente merker

Hos Designerklokker tilbyr vi et imponerende utvalg av barnesmykker. Vår kolleksjon inkluderer alt fra armbånd og ringer til halskjeder og øredobber, i både gull og sølv.

Flere av våre smykker er også prydet med fargerik emalje i forskjellige former. Blant våre mest populære merker finner du Pia&Per, Scrouples og Nordahl.

Vakre armbånd til barn i gull og sølv

Vårt sortiment av armbånd til barn er omfattende, med både gull- og sølvarmbånd i mange forskjellige design. Selv om de fleste armbånd kun kommer i én lengde, har de ofte flere lukkemuligheter, så de kan tilpasses og brukes i mange år.

Gullarmbånd er blant de mest populære smykkene til babyer, og mange av dem er justerbare, så de kan vokse med barnet. Vi har både gull- og sølvarmbånd til babyer, som kan justeres for en perfekt passform.

I mange familier er det tradisjon å gi et dagmarkors til den nyfødte. Hos Designerklokker tilbyr vi dagmarkors i forskjellige størrelser, som passer både til spedbarn og større barn, i både gull og sølv.

Noen av våre dagmarkors kan dessuten graveres for en personlig touch. Vi har også små anheng som gullhjerter, hvor du kan få inngravert barnets navn, initialer eller fødselsdato. Mulighetene er mange når du leter etter det perfekte smykket til familiens yngste.

Justerbare ringer til barn eller barneøredobber

Da barns fingre vokser raskt, kan det være utfordrende å finne den riktige ringen. Vi tilbyr derfor et utvalg av justerbare ringer, som kan tilpasses barnets voksende fingre.

Disse ringene kan brukes i flere år, og vårt utvalg fra Pia&Per er både vakkert og justerbart.

Designerklokker har et stort utvalg av øredobber til barn i mange forskjellige former og motiver. De mest populære designene inkluderer dyr som sommerfugler, enhjørninger, marihøner og hester.

Vi har både sølv- og gulløredobber, og mange av dem er utsmykket med små hjerter. Disse smykkene kan også brukes når barnet blir eldre. Vårt sortiment gjør det mulig å mikse og matche med andre smykker til barn, slik at barnet ditt kan få en fullstendig look.

Vi tilbyr også å lage hull i ørene på barn i vår butikk, hvor barnet må være minst 8 år og ha en voksen med seg.

Sjarmerende smykker til barn i forskjellige design

Smykker til barn kommer i mange søte og fantasifulle design. Hos oss finner du smykker formet som hjerter, dyr, hestesko og blomster. Hjertesmykker er spesielt populære blant de yngste.

Vi anbefaler at du lar barnet ditt være med å velge smykket, slik at de kan finne akkurat det de liker best. Preferanser varierer mye fra barn til barn – noen elsker hjertesmykker, mens andre foretrekker sine yndlingsdyr.

Barnehalskjeder er ofte en favorittgave til de litt eldre barna. Vi tilbyr et bredt utvalg av halskjeder med anheng i forskjellige former og design, inkludert dyr, hjerter og blomster.

Mange av våre halskjeder til barn har justerbare lås, noe som betyr at de kan brukes i lang tid. Disse halskjedene er tilgjengelige i både gull og sølv og utgjør en utmerket gaveidé til bursdager eller jul.

Barnesmykker som kan vokse med barnet ditt

En bekymring mange har ved kjøp av barnesmykker er at barn raskt vokser fra dem. Hos Designerklokker har vi tatt høyde for dette ved å designe mange av våre armbånd og halskjeder med justerbare lås. Dette betyr at smykkene kan tilpasses og dermed brukes i flere år.

Våre smykker til barn er ikke bare til hverdagsbruk, men også perfekte for spesielle anledninger. Enten det er en bursdag, dåp, konfirmasjon eller en annen festlig anledning, kan våre smykker legge til en ekstra touch av eleganse.

Vi tilbyr også gaveinnpakning, slik at smykkene er klare til å gis bort som den perfekte gaven.

Unike personlige smykker

Hos Designerklokker kan du finne smykker som kan personaliseres for å gjøre dem ekstra spesielle. Mange av våre halskjeder og armbånd kan graveres med barnets navn, initialer eller en spesiell dato.

Dette gjør smykket ikke bare til en vakker accessory, men også til et verdifullt minne. Vår graveringsservice sikrer at din personlige touch blir vakker og holdbar.

Når du kjøper smykker til barn, er det viktig å ta noen forholdsregler. Sørg for at smykkene er laget av hypoallergeniske materialer, spesielt hvis barnet ditt har sensitiv hud.

Det er også en god idé å velge smykker som er robuste og holdbare, slik at de kan tåle lek og aktiviteter. Våre smykker er designet med barn i tankene, og vi sikrer at de er både sikre og holdbare.

Vedlikehold av barnesmykker

For å sikre at smykkene holder seg vakre i mange år, er det viktig å vedlikeholde dem riktig. Rengjør smykkene regelmessig med en myk klut og mild såpe.

Oppbevar dem i en smykkeeske eller mykt stoff for å unngå riper og skader. Vi tilbyr også vedlikeholdsservice og veiledning hvis du trenger hjelp med å holde smykkene dine i topp stand.

Mange av våre smykker til barn er designet for å bli elsket og verdsatt i mange år og kan til og med gå i arv til kommende generasjoner.

Ved å velge kvalitetsmaterialer og tidløse design sikrer vi at smykkene kan tåle å bli båret av både nåværende og fremtidige familiemedlemmer. Disse smykkene kan bli verdifulle familiearvestykker som skaper minner og glede i generasjoner.

Kjøp barnesmykker online hos Designerklokker

Alle våre barnesmykker leveres i en fin eske så smykket er klart til å gis bort ved bursdager eller dåp. Hvis smykket ikke faller i smak, tilbyr vi 30 dagers returrett og landsdekkende bytteservice.

Besøk vår nettbutikk og utforsk det brede utvalget av smykker til barn. Vi er sikre på at du vil finne noe som vil bringe glede og lykke til barnet ditt.

Vår kundeservice står alltid klar til å hjelpe med rådgivning og svare på dine spørsmål, slik at du kan finne det perfekte smykket til barnet ditt. Hos Designerklokker er vårt mål å skape smykker som skaper minner for livet.