Herresmykker

Hos Designerklokker er vi alltid oppdatert om de nyeste ringene, armbåndene, halskjedene og øredobbene for menn. Vi ser en økende interesse for herresmykker, noe som gjør at sortimentet vårt inneholder et stort utvalg av forskjellige stiler. Vi har både enkle smykker med steiner og perler, eller litt tyngre statement-smykker.
 
Hos oss finner du også et stort utvalg av flotte skinnarmbånd, og ikke minst de populære «From Soldier to Soldier»-armbåndene laget av fallskjermsnor. Blant de populære merkene innen herresmykker finner du blant annet Son of Noa som har et stort utvalg av smykker og slipsholdere. Ta en titt, forhåpentligvis finner du akkurat det smykket som gir looken din den siste detaljen du mangler.
Side

We found 61 produkter

Side

We found 61 produkter

Gjør litt ekstra ut av din festlige look.

Skal du på et festlig arrangement og har lyst til å gjøre litt ekstra ut av deg? De riktige herresmykkene vil garantert sørge for at du oppnår den ekstra fine detaljgraden, slik at du skiller deg ut fra mengden.

Tilfør et par fine mansjettknapper til skjorten og et fint armbånd som passer godt til klokken din. En slipsholder kan også være en god idé. I tillegg til å se stilig ut, slipper du også å dyppe slipset i drinken. Hvis du vil være med på de splitter nye trendene, bør du definitivt tilføre en ring til antrekket ditt. Ringer er ikke bare forbeholdt gifte menn. Merker som ByBirdie, Scrouples og Nordahl Andersen lager noen virkelig fine ringer, enten i sølv eller forgylt.