Mansjettknapper

Enten du kler deg på for en spesiell anledning eller bare ønsker å tilføre ekstra klasse til antrekket ditt, er mansjettknapper det perfekte valget. Men hvis du aldri har brukt dem før, kan de være litt skremmende.

Mansjettknapper er den perfekte måten å tilføre litt ekstra klasse til ethvert antrekk. Enten du har på deg en dress for en spesiell anledning eller bare ønsker å tilføre litt ekstra til looken din, er mansjettknapper en fin måte å gjøre det på.

We found 15 produkter

We found 15 produkter

Men hvordan bruker du mansjettknapper som en proff? Her er noen tips:

Velg riktige mansjettknapper. De skal være proporsjonale med størrelsen på mansjetten på skjorten, samtidig som de må matche den generelle stilen til antrekket ditt.

  • Sett dem på riktig. Den riktige måten å gjøre det på, er å sette mansjettknappen gjennom hullet i mansjetten og deretter feste den med den andre mansjettknappen.
  • Ikke vær redd for å vise dem frem.
  • Mansjettknapper er ment for å bli sett, så ikke vær redd for å vise dem frem.

Hvis du følger disse tipsene, kan du være sikker på å bli en vinner med mansjettknappene dine.

Slik bærer du mansjettknapper med stil

Enten du kler deg på for en spesiell anledning eller bare ønsker å tilføre litt klasse til hverdagslooken din, er mansjettknapper en fin måte å gjøre det på.

Men hvis du aldri har brukt dem før, kan det være litt av en utfordring å vite hvordan du skal ta dem på og style dem riktig.

Her er noen tips som kan hjelpe deg.

  • Pass på at mansjettknappene har riktig størrelse. Mansjettknapper kommer i mange forskjellige størrelser, så det er viktig å velge de som passer til mansjetten din. Hvis de er for små, vil de være vanskelige å ta på og kan lett falle av. Hvis de er for store, vil de se upassende ut og kan være ubehagelige å ha på seg.
  • Velg riktig stil på mansjettknappene. Det finnes mange forskjellige stiler på mansjettknapper, så det er viktig å velge de som matcher antrekket ditt og din egen stil. Hvis du f.eks. har på deg en dress, bør du gå for mer formelle mansjettknapper. Hvis du går for en mer avslappet look, bør du velge mansjettknapper med mer personlighet.
  • Sett på mansjettknappene riktig. Når du har valgt de riktige mansjettknappene, er det på tide å sette dem på. Start med å åpne knappene på skjortemansjetten, og skyv mansjettknappen gjennom hullet. Skyv deretter mansjettknappen gjennom knapphullet på den andre siden av mansjetten, og fest den på plass. Pass på at du ikke setter mansjettknappen gjennom knapphullet på feil side, for da må du begynne på nytt.
  • Style mansjettknappene dine. Når du har satt på mansjettknappene, kan du style dem slik du vil. Du kan la dem være som de er, eller du kan tilføre litt personlighet ved å velge mansjettknapper med unik design eller farger. Du kan også tilføre litt stil ved å bruke kontrasterende mansjettknapper – f.eks. ved å ha på deg en hvit skjorte med svarte mansjettknapper.