Øredobber

Kjøp øredobber eller ørestikker på nett hos Designerklokker. Vi har et enormt utvalg av eksklusive gulløredobber, men også et stort antall billige øredobber i sølv eller gullbelagt. Utvalget vårt er alltid oppdatert, så det er mye å velge mellom til enhver anledning. Finn et sett med vakre kreoler, som betyr runde øreringer. Vi er autorisert forhandler av smykker fra store merker, så du kan kjøpe øredobber fra Sif Jakobs, Julie Sandlau og Aagaard for bare å nevne noen. I tillegg til øredobbene har vi også ørestikkere i forskjellige materialer og prisklasser. Blant de mest moderne merkene akkurat nå er Stine A og Pernille Corydon.

Side

We found 2742 produkter

Side

We found 2742 produkter

Moderne øredobber i gull og sølv

For kvinner er øredobber uunnværlige smykker. Selv små feminine øredobber kan fullføre et uttrykk og være den smakfulle detaljen som får en stil eller et antrekk til å fremstå komplett. Andre foretrekker store øredobber. Noen merker har nylig begynt å selge enkeltvis, slik at du bestiller én øredobb om gangen. Det er tydelig merket på produktene våre om prisen kun er for én enkelt øredobb.

Ørestikkere er typisk litt mindre og består av en pinne og en lås og i tillegg selve smykket, som kan sees foran på øret. Vi har ørestikkere med mange forskjellige motiver. Akkurat nå er livets tre blant bestselgerne, og ellers er hjerter alltid en sikker hit.

Kreoler er en annen type øredobber med den forskjellen at kreoler alltid er helt runde. De kan både være helt tynne kreoler i gull eller hvitgull og tykkere i materialer som sølv eller gullbelagt sølv.

Øredobbene finnes i mange forskjellige former. Noen øredobber er dråpeformede og noen har steiner som f.eks. zirkonia eller diamant. Du er alltid trygg når du kjøper på nett hos oss, siden vi kun selger ekte smykker.

Finn dine nye øredobber eller kreoler i gull eller sølv

Gulløredobber er de mest eksklusive. Vi har 8 karat, 14 karat og 18 karat. Det samme gjelder hvitgull og roségull. Generelt er det kun de mest eksklusive merkene som selger øredobber i 18 karat gull. Prisen er veldig høy, sammenlignet med 14 og 8 karat og selvfølgelig ikke minst sølv. Øredobber i sølv er betydelig billigere, og de kan samtidig fås i forskjellige uttrykk.

Oksiderte øredobber er nesten svarte i fargen, mens rhodiumbelagte har en veldig lys sølvfarge. En annen rhodinering er svart rhodium, som også har en veldig mørk farge. Hver av disse finishene gir øredobben et eget uttrykk.

Kreoler er alltid helt runde. Det er rett og slett formen som kjennetegner kreoler. Vi har imidlertid også Hoops og dråpeformede øredobber, og det er også modeller som det kan kjøpes anheng til. Anhengene til en øredobb kan f.eks. være blader eller perler.

På den måten kan du selv prege designet, og skape ørestikkere som du selv synes er vakre. De tilgjengelige fargene er i første omgang gull, sølv og roségull, men det har også blitt moderne med farger som blå og gull. Merker som Scherning og Enamel lager øredobber og hoops i emalje eller porselen, og her er det bedre mulighet for å leke med fargene.

Stort sortiment av unike og moderne øredobber til kvinner

Uansett om du foretrekker sølv eller gull, finner du de perfekte øredobbene til kvinner i vårt smakfulle utvalg. Det skal være mulig for enhver kvinne å finne smykkene som kompletterer akkurat hennes unike personlighet og personlige stil. De beste motivene akkurat nå er Livets tre og margeritt-øredobber. Vi selger også en del med perler.

Vi selger øredobber med ekte diamanter og andre edelsteiner, slik at du kan få smykker av helt spesiell klasse til bryllupet ditt, en gallafest eller til en annen stor begivenhet i livet. Det store sortimentet av design gjør det mulig for enhver kvinne å finne øredobber eller ørepynt som matcher hennes ønsker. Mens noen foretrekker et stilrent og tidløst uttrykk, ønsker andre markante og iøynefallende design.

Velg dine favoritter fra de største smykkemerkene

Det er ikke bare de mange designene du kan velge mellom når du kjøper ørestikkere hos oss. Du får også det største utvalget av forskjellige smykkemerker å velge mellom.

Du finner blant annet følgende merker:

  • Stine A
  • Sif Jakobs
  • Christina Watches
  • Pernille Corydon
  • Blomdahl
  • Aagaard
  • Scrouples

Blant de mange merkene er det en rekke danske smykkehus, som i flere tiår har vært kjent og anerkjent for deres produksjon av enestående smykker i ypperste kvalitet. Når du velger øredobber fra disse populære smykkehusene, kan du være sikker på å få enestående smykker for livet. De kan brukes både til daglig og til livets store begivenheter.

Når du har øredobber i edelmetall som gull eller hvitgull, får du smykker som beholder sin vakre eleganse, uansett hvor mange år du bruker dem.

Øredobber til enhver stil og personlighet

De vakreste og beste øredobbene er de som kompletterer personligheten din. Du finner både tidløse, feminine, rå, enkle, romantiske og klassiske øredobber i vårt store utvalg av kvalitetssmykker.

Ønsker du et glamorøst uttrykk, kan du velge øredobber med Swarovski-krystaller, som garantert vil få oppmerksomhet fra omgivelsene. Trenger du ditt livs øredobber til bryllupet, vil våre modeller i 14 karat hvitgull eller gull med påsatt diamant være et opplagt valg. Til barn kan du finne søte og vakre øredobber med hjerter, stjerner eller blomster, som garantert vil vekke glede.

Det er mulig å finne øredobber til enhver jente og kvinne uansett stil og personlighet. For de som ønsker et rått og markant uttrykk, finner du moderne øredobber i stål og sølv, som skaper et tidløst og karakteristisk uttrykk.