Ringer

Ringer i gull og sølv til billige priser

Ringer kommer i mange forskjellige materialer og design. Finn en flott ring i det store og varierte utvalget vårt. Vi selger kun ekte ringer av god kvalitet til en fantastisk pris. Vi har både gull- og sølvringer til alle priser og for enhver smak. La deg inspirere og finn ringen du alltid har drømt om. For å gjøre det ekstra enkelt å finne den perfekte ringen har vi delt inn ringene i forskjellige kategorier, som du kan se nedenfor.

Ringer er blant kvinners favorittsmykker, og for menn er smykket med på å utstråle maskulinitet og raffinert stil. Det er et smykke som oftest har en personlig verdi og en symbolsk betydning. Hos Designerklokker finner du den beste kvaliteten og de mest unike designene å velge mellom.

Side

We found 21 produkter

Side

We found 21 produkter

Leter du etter den perfekte gaven til konfirmasjon, studentfest, bursdag eller årsdag, eller er du på jakt etter en unik ring til deg selv, kan du finne favoritten din i det store sortimentet vårt. Akkurat nå er Pernille Corydon-ringer spesielt populære.

Unike ringer i ypperste kvalitet

Vi vet hvor viktig det er at du kan velge ringer i forskjellige design, materialer og uttrykk. Kvinner og menn er forskjellige og det samme er deres smak og preferanser i forhold til ringer.

De fineste materialene du kan velge er edelmetall. Vi selger fingerringer i både gull og hvitgull, slik at du kan velge det uttrykket som matcher din stil og personlighet. Du finner mange forskjellige og unike design på nettet hos Designerklokker. Dette gjør det mulig for enhver kvinne og mann, uansett alder, å finne de ringene som kan skape verdi og kvalitet i mange år fremover.

Når du skal velge den perfekte ringen til deg selv eller til noen du er glad i, kan det være nyttig å vurdere typen design, omfanget av detaljer samt valg av materiale til fingerringen.

Velg den perfekte ringen til deg selv eller som gave

Ønsker du å skjemme bort deg selv, eller trenger du å finne den perfekte gaven til en kjæreste, søster, bror eller ektefelle, vil du garantert vekke glede med en ring. Når du skal velge den helt perfekte modellen kan du med fordel velge videre i forhold til om det skal være en eksklusiv ring i gull, eller om du heller ser etter billige ringer i sølv.

Ønsker du en lys ring, kan du velge hvitgull eller sterling sølv som primærmateriale. Dette skaper et lyst og tidløst uttrykk som kan kle både menn og kvinner. I tillegg til metallet kan det også være ringer med steiner, som vil kle deg best. Det kan være zirkonia eller Swarovski, men du har selvfølgelig også mulighet for å kjøpe diamantringer.

Ønsker du et kjede med et klassisk og glamorøst uttrykk, kan du velge gullbelagt sølv, rosegull eller gull som gjennomgående materiale. Når du har valgt ditt ønskede edelmetall, har du et hav av vakre og enestående ringer å velge mellom. Du kan velge ringer med unike former, og til jenter og kvinner kan du velge utgaver med edelsteiner, som gir smykket ekstra karakter.

Ringer til ham og henne fra de største smykkemerkene

Hos Designerklokker finner du elegante fingerringer i alle prisklasser. Vi selger smykker til både store begivenheter og til å skjemme bort deg selv. I sortimentet vårt kan du blant annet velge ringer fra merker som Spirit Icons, Nordahl Andersen, Kleopatra, Scrouples, Son Of Noa, Aagaard og ikke minst Pernille Corydon.

Felles for alle merkene er at de produserer og designer ringer i unike design og ypperste kvalitet, slik at du kan få et smykke for livet.